İçeriğe atla
Arama
Sepet
Annelik Heyecanı Sarınca Neler Yapmalı? İşte O Mühim Hastane Çıkışı ve Anne Bebek Bakım Çantası Dosyasını Sizin İçin Açıyoruz!

Annelik Heyecanı Sarınca Neler Yapmalı? İşte O Mühim Hastane Çıkışı ve Anne Bebek Bakım Çantası Dosyasını Sizin İçin Açıyoruz!

En en önemlisi tabii ki de sizin ve bebeğinizin sağlığı. Bu konuda uzmanlardan yardım almanız, ve zaman zaman bizim de destek aldığımız uzmanların yazılarından faydalanmanızı önerebiliriz.

Biz sizinle biraz daha bu tatlı heyecanı yaşarken, annelik serüveninden geçmiş ve geçmekte olan bir arkadaşınız olarak tavsiyelerimizi, fikirlerimizi, ilham aldıklarımızı paylaşmak istiyoruz.

Hep söylediğimiz gibi aileye yeni bir üyenin katılması kutlamaya değer.Onun için yapılan tüm hazırlıkların da bu kutlamanın bir parçası olarak özenle ve keyifle yapılmasına inanıyoruz. Bebeğiniz için seçeceğiniz ilk kıyafetler, sizin için belki de ilk defa bebeğiniz ile bağ kurmanızı sağlayacak özel anlara eşlik edecek ilk hatıraları oluşturur.

Hastane çantasını hazırlarken de hem duygusal hem de fonksiyonel anlamda nelere ihtiyacınız olacağını düşünmek önemlidir. Kısaca hastane çıkışı olarak da bilinen üst-alt-bere ve eldiven gibi ana parçalardan oluşan setler oldukça kullanışlıdır. Bunun yanı sıra, farklı büyüklüklerde yenidoğan bebeğe uygun bodyler, zıbınlar, müslin örtüler, omuz ve ağız bezleri, hazır kundaklar, tulumlar ve puset örtüleri de hastanede ve hastane çıkışında yanınızda bulundurmak isteyeceklerinizden olacaktır. Kolay giydirilen, doğal kumaşlardan yıkanabilir parçalar seçmenizi tavsiye ederiz.

Anne için rahat, emzirmeye elverişli pijama ve benzeri kıyafetler, sabahlık, taç, vücut kremleri, yağları bu ihtiyaçların başında gelir. Bebek için ise yenidoğan hastane çıkış seti olarak da bilinen ve bebeğin sıklıkla değiştirme ihtiyacı duyacağı kıyafetlerini içeren setlerden yedekli olarak bulundurmak çok önemlidir. Bunun yanı sıra, kundaklama, üst örtme vb. için farklı boylarda müslin örtüler, ter bezi ve emzirme, gaz çıkarma sırasında kullanılabilecek omuz bezleri, alt değiştirme matı, yine hastane çıkışı için puset örtüsü ve minderi önemli ihtiyaçlardır.

Bebeğinizin tenine ilk değecek kıyafetler olma özelliği taşıyan bu setlerden yedekli olarak bulundurmanız ve tabii ki tasarım ve desenleriyle de hoş duracak seçimler yapmak istemeniz en doğalıdır. %100 pamuk kumaşlar hassas bebek tenine en uygun nitelikte hem doğal hem de terletmez yapılarıyla en tercih edilenlerden biridir. Müslin kumaş kıyafetler de %100 pamuk ve seyrek dokuma sebebiyle hava geçirgen oluşlarıyla yenidoğan dönemi için iyi bir alternatif olarak öne çıkar. Ayrıca müslin yapısı gereği çok hafif bir kumaş olduğu için anne bebek bakım çantasında taşımak için de oldukça tercih edilir çünkü ağırlık yapmaz.

Bu vesileyle şu anne bebek bakım çantası konusuna da gelmiş bulunuyoruz. Bir annenin, özellikle de ilk bebeği ise oldukça zorlandığı yaşam dengesini kurmak için kendini rahat ve iyi hissederek annelik yapma konusu mühimdir. Önceliklerin çok değiştiği, endişelerin arttığı ve tabii ki de bebeğinizin odağa oturduğu bu dönemde siz anneleri de düşünen, rahatlatan ve mutlu eden ürünler tasarlamak bu hisleri birebir yaşamak bizlerin hedefi.

Bu düşüncelerle yumuşacık ve hafif, her kıyafetinize eşlik edebilecek tonlarda, fonksiyonel, çok bölmeli ama sade bir anne bebek bakım çantası tasarladık.

Kısa omuz askısı, uzun ayarlanabilir kademeli omuz askısı ve bebek arabası aparatları sayesinde gündelik yaşam ritminize uyumlanabilecek yapıda bir çanta sunmayı hedefledik.

Deux Lapins’in vazgeçilmez yumuşak ve sade gri tonu kadifenin tatlı parlaklığı ve altın rengin şıklığı ile buluştu. Çantamızın iç bölmeleri farklı büyüklüklerde müslin örtülerinizi, yedek kıyafetlerinizi, alt açma matınızı, biberon, emzik gibi eşyalarınızı rahatlıkla taşımanızı sağlar. Yine size özel laptop, ipad, not defterleri gibi hacimli eşyalarınıza da oldukça alan bırakır. İçerideki fermuarlı gözün yanı sıra Iconique Lapin desenli şık portföy çanta telefon, anahtar, makyaj malzemelerinizi ayrıca organize etmek için çok tatlı bir alternatif sunar.

Hastane bavulunuzun yanında Deux Lapins anne bebek bakım çantanızı da alarak ilk günden beri yanınızda olmamıza izin verirseniz bizi çok mutlu ederseniz.

Deux Lapins Sadeliği, Doğallığı ve Yalınlığı ile Yenidoğan için İdeal Seçim

Bir bebeğin aileye katılması kutlanmaya değer ve çok mucizevi bir olaydır. Bebeğin anne karnından çıkıp, ilk defa temas edeceği kumaş seçiminde ebeveynlerin seçici olması ve hassas bebek cildine uygun içerikler araması gerekir. Ayrıca tasarım ve kullanılan renklerinde hem bebeğin yalın dünyasına, dinginliğine uyması ve özellikle anneyi de bu açıdan mutlu etmesi çok önemlidir. Hastane çıkışı diye bilinen bebeğin ilk kıyafet ve aksesuar ihtiyaçlarını karşılayan setler, yenidoğan bebek alışveriş listesinin başında yer alır.

Bebekler için ilk akla gelen ve en doğal kumaş türü %100 pamuktur. Deux Lapins müslinleri %100 pamuk ve Oeko tex sertifikalı iplikle dokunur ve bebek cildine uygun boyalarla desenlerine kavuşur. Bu hassasiyet seyrek dokuma olan müslin kumaşı ile buluşunda bebek cildine nefes aldıran yapıda, gözenekli ve hafif müslin kumaşı ortaya çıkar. Müslin kumaşı yenidoğan bebek cildi ile buluşacak ilk kıyafetler için de oldukça uygundur. Deux Lapins Yenidoğan hastane çıkış seti ana ihtiyaçları karşılayan 4 ana kalemdern oluşur; bir adet üst, bir adet patikli alt, bere ve eldiven içermektedir. Örtü, uyku arkadaşı gibi yine bir yenidoğanın ilk aylarında oldukça ihtiyaç duyacağı farklı ürünler de içeren daha büyük ikinci bir hastane çıkış seti de tercih edebilirsiniz. Ve yine aynı hassasiyetle üretilmiş Deux Lapins ürünlerinden seçerek hastane çantanızı zenginleştirebilirsiniz.

Tüm ürünler annenin bebeğini giydirirken kolaylıkla giyip çıkartabileceği şekilde tasarlanmış ve bebeğin rahatlığı ön planda tutulmuştur.

Kız ve Erkek Bebekler İçin Uygun Yenidoğan Hastane Çıkışı Setleri

Kız ve erkek bebeklere uygun yalın ve yumuşak tonların kullanıldığı tavşan desenli tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Deux Lapins’in imza rengi gri hastane çıkışı setlerinde de unisex seçimlerde terich edilebilir. Iconique Lapin desenli hastane çıkış seti tatlı ve yumuşak gri tonu ile suluboya tekniği ile renklendirilmiş tavşan tasarımları içerir. Hem erkek hem kız bebekler için tercih edilebilir.  Yine Deux Lapins’e özgü pembe ve mavi tonları kullanılan alternatif tavşanlı desenlerde de hastane çıkış setlerimiz vardır. Bu ürünler, yine aynı desen müslin örtüler, organik pijama takımları, müslin patikler, TOG değerli uyku tulumları, müslin bebek tulumları, bebek battaniyeleri ve daha birçok ürün ile kombinlenebilir. Sadece hastane çıkışı değil bir bebeği ilk yıllarında özellikle 0-3 yaş aralığında ihtiyaç duyacağı birçok tekstil ihtiyacını Deux Lapins’den güvenle ve zevkle karşılayabilirsiniz.